Oldal kiválasztása

Ismerkedjen meg velünk!

Kertészetünket 2006 tavaszán alapítottuk azzal a céllal, hogy a Rábaköz lakóinak sövénynövényeket állítsunk elő, mostanra azonban már szerte az országban ismernek bennünket. Kezdetben 1500 négyzetméteres területen gazdálkodtunk, ami a folyamatosan növekvő igényeknek köszönhetően mára 1 hektárra növekedett. Viszonylag kevés fajtával foglalkozunk, de azokból jelentős mennyiséget, több tízezer darabot termelünk. Fajtaválasztékunk: leylandi ciprus, smaragd tuja, korallberkenye, babérmeggy.

Növényeink konténeres, illetve földlabdás változatban egyaránt megtalálhatók.

Konténeres növényeink hosszú hatástartamú műtrágyával dúsított kertészeti tőzegben nevelkednek, egész évben vásárolhatók, ültethetők.

Földlabdás növényeink szerves trágyával megfelelően kezelt fekete termőföldben nevelkednek, tavasszal, ősszel vásárolhatók, ültethetők. Az esetek többségében 80×80 cm nagyságú jutazsákba szakszerűen bevarrva értékesítjük őket. Nálunk a faiskolákkal ellentétben mindig friss szedés van, nem depózzuk be a növényeket, így is csökkentjük a kiszáradás esélyét.

Az eladásra szánt növényeink háromszor átiskolázva kerülnek értékesítésre, ennek eredményeképpen erős gyökérzetükből adódóan a kiültetés után 100%-ban megerednek.

Az év közbeni rendszeres nyírások, permetezések, gondozás következtében csak első osztályú növényeket értékesítünk. Vásárlóinkat növényvásárlás előtt ingyenes gondozási tanácsokkal látjuk el.

2015 nagy változást hozott a kertészetünk életében. Ebben az évben kezdtünk a szomszédos faluban telkeket vásárolni, ahol a mai napig csak földlabdás növényeket nevelünk. Ekkor vezettük be a gyűjtőfuvaros kiszállítást is. Ezzel az volt a célunk, hogy országos hírnévre tegyünk szert, ami nem túlzás sikerült is, hiszen növényeink a mai napra az ország minden szegletében megtalálhatók.

Növényeinket elsősorban magánvásárlóknak értékesítjük, de vevőink között már néhány kertészeti áruda is megtalálható.

2020 egy újabb mérföldkő volt az életünkben, ugyanis ebben az évben egy 1000 négyzetméteres területet alakítottunk ki, ahol szintén konténeres növényeket állítunk elő.

2021-es terveink között szerepel egy 250 nm nagyságú teljesen automatizált, egyenes oldalfalú fóliasátor építése, ahol korszerű technológiával tudjuk előállítani a növényeket.

Bízom benne, hogy ezen sorok olvasása elég volt ahhoz, hogy a közeljövőben önöket is elégedett vásárlóink körében üdvözölhessük.

Kovács Zoltán termelő

Építsünk együtt álomkertet!

Aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Nálunk nincs fix nyitvatartás, telefonos egyeztetés alapján bármikor szíves állunk rendelkezésükre.

kapcsolat

 

Kovács Zoltán őstermelő

9300 Csorna, Dózsa Gy. u. 28

9312 Szilsárkány, Fő u. 27.

info@orokzoldek.hu

+36 30 376 5082

Keressen
minket itt is: